4H Kerhot

Kuva: Emmi Virta /Suomen 4H-liitto

KOKKIKERHO -SAFKASANKARIT

 PIDETÄÄN KESKIVIIKKOISIN KELLO 17-18.30.  VIELÄ VOI TULLA MUKAAN, KERTOJA ON JÄLJELLÄ. VOIT OTTAA YHTEYTTÄ  laihia@4h.fi  tai ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Jos tulet mukaan kesken kauden laskemme teille uuden hinnan.  Kerho pidetään paikassa Ampujantie 1.


4H -PUUHAKERHO

 jatkaa maanantaisin 8.5. 2023 alkaen koko toukokuun  

Klo:17-18.15.

 Kerho pidetään nuorisotoimen tiloissa, Rauhalantie 2. 4H-kerhoissa tehdään yhdessä kaikkea kivaa, kerholaisten toiveita kuunnellen. Leivotaan, pelataan, askarrellaan ja ollaan yhdessä. Tämä puuhakerho on suunnattu 6-10 vuotiaille.  Kerhoa ohjaa nuoret. Kerhomaksu on 10e /4 kerhokertaa (tämä kattaa leipomis- ja muut materiaalikulut) ja jäseniltä ilmainen. Nyt kannattaakin liittyä jäseneksi, se on helppoa! Jäsenenä osa kerhoista on ilmaisia tai ainakin edullisempia ja jäsenenä myös kannatat Laihian yhdistyksen 4 H -toimintaa.  Jäseneksi voit liittyä täällä.

Ilmoittaudu kerhoon sivun alla olevalla lomakkeella!

Kivaa 4H-kerhotoimintaa!

4H-kerho on iloista toimintaa, parhaita kavereita ja yhdessä viihtymistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos haluat tehdä ja kokeilla uusia asioita. Kerhossa mm. leikitään, askarrellaan, kokataan, pelataan ja retkeillään. Kerhoon voi tulla turvallisin mielin, sillä ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Kun valitset 4H-kerhon, tuet myös paikallisten nuorten työllistämistä.

Huom. Lapsille, joilla on koulussa avustaja, tulee heille järjestää myös avustaja kerhoihin ( oma huoltaja, isovanhempi tms. ).

Milloin 4H-kerhot kokoontuvat?

4H-kerhot toimivat yleensä syys- ja kevätkauden. Poikkeuksena on kuitenkin teemakerhot, joissa kerho voi kokoontua esimerkiksi 8-10 kertaa. Loma-aikoina ei ole viikottaisia kerhoja, vaan silloin on tarjolla erilaisia kursseja tai leirejä.

4H-kerhojen tavoitteena on olla lähellä juuri sinua, ja tämän vuoksi kerhoja pyritään järjestämään mahdollisimman monessa kunnassa tai kylässä. Ajankohtaiset kerhot löydät valikosta vasemmalta.

4H-jäsenyys

Kerhossa voi käydä tutustumassa maksutta kerran tai pari, jonka jälkeen maksetaan joko 4H-jäsenmaksu 35 € liittymällä jäseneksi Suomen 4H-liiton liity.4h.fi sivuston kautta tai kerhokohtainen kerhomaksu.  

Jäsenenä voit osallistua useampaan kerhoon veloituksetta, kun taas kerhomaksu oikeuttaa käymään vain valitussa kerhossa kerhokauden ajan.

 ( Ohjaajat eivät voi ottaa jäsen- tai kerhomaksua käteisenä vastaan, vaan jäsenmaksu laskutetaan aina Suomen 4H-liiton kautta ja kerhomaksu 4H-yhdistyksen kautta. )

Ilmoittautuminen kerhoihin alla olevalla lomakkeella:

Ilmoittaudun kerhoon/kerhoihin/kurssille
Puh. numeroni saa/ei saa lisätä kerholaisten vanhempien whats ap -ryhmään
Jäsenyys tai kerhomaksu
Kuvauslupa / kuvauskielto