4H-kerhot

Kuva Emmi Virtanen

Kivaa 4H-kerhotoimintaa!

4H-kerho on iloista toimintaa, parhaita kavereita ja yhdessä viihtymistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos haluat tehdä ja kokeilla uusia asioita. Kerhossa mm. leikitään, askarrellaan, kokataan, pelataan ja retkeillään. Kerhoon voi tulla turvallisin mielin, sillä ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Kun valitset 4H-kerhon, tuet myös paikallisten nuorten työllistämistä.

Huom. Lapsille, joilla on koulussa avustaja, tulee heille järjestää myös avustaja kerhoihin ( oma huoltaja, isovanhempi tms. ).

Milloin 4H-kerhot kokoontuvat?

4H-kerhot toimivat yleensä syys- ja kevätkauden. Teemakerhot kokoontuvat yleensä 10 kertaa. Loma-aikoina ei ole viikottaisia kerhoja, vaan silloin on tarjolla erilaisia kursseja tai leirejä.

4H-kerhojen tavoitteena on olla lähellä juuri sinua, ja tämän vuoksi kerhoja pyritään järjestämään mahdollisimman monessa kunnassa tai kylässä. Ajankohtaiset kerhot löydät valikosta vasemmalta.

4H-jäsenyys

Kerhossa voi käydä tutustumassa maksutta kerran tai pari, jonka jälkeen maksetaan joko 4H-jäsenmaksu 40 €, liittymällä jäseneksi Suomen 4H-liiton liity.4h.fi sivuston kautta tai kerhokohtainen kerhomaksu.  

Jäsenenä voit osallistua useampaan kerhoon veloituksetta, kun taas kerhomaksu oikeuttaa käymään vain valitussa kerhossa kerhokauden ajan.

(Ohjaajat eivät voi ottaa jäsen- tai kerhomaksua käteisenä vastaan, vaan jäsenmaksu laskutetaan aina Suomen 4H-liiton kautta ja kerhomaksu 4H-yhdistyksen kautta.)