Leirit ja kurssit

Katso ajankohtaiset, tarjolla olevat leirit ja kurssit sivuvalikosta ja ilmoittaudu mukaan! 

Kesäleireille ilmoittautuminen on alkanut! 

Viikolla 26 pidämme tutustumispäiviä ma-to, jolloin saa osallistua leiripäiviin ilmaiseksi (sisältää lounaan ja välipalan), ja tutustua 4H-Laihian toimintaan! Ilmoittaudu näihin päiviin @postilla; laihia@4h.fi. 

Leirien ja kurssien toteutuminen edellyttää min. 6 henkilöä ja ryhmän maksimi koko on n. 16-20 henkilöä. Leireille ja kursseille on ilmoittauduttava etukäteen ja ne täytetään ilmoittautumis-järjestyksessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos lapsella on koulussa henkilökohtainen avustaja, tulee hänellä olla leirilläkin vanhempien järjestämä avustaja.


4H-leirit

Leiri voi olla joko viikon (ma-pe) kestävä leiri, jossa on joka päivälle vaihtelevaa tekemistä yhdessä kerhokavereiden kanssa tai vain 1 päivän kestävä leiripäivä.  Leirillä voi mukana olla myös tarkempi oppimisteema. Leiripäivä kestää pääsääntöisesti klo 10-14.30, mutta paikalle saaa tulla jo 9.30. Leiripäivään sisältyy  ruoka.  Leirejä järjestetään koulujen lomien aikaan. Leirit on pääsääntöisesti suunnattu alakouluikäisille, ellei erikseen toisin mainita. ILMOITTAUDU KESÄN -23 LEIREILLE : Kesäleirit!

Kurssit

Kurssipäivä kestää 2-3 tuntia ja kurssilla on aina oma aihe, esim. pizzakurssi, korujen valmistuksen kurssi, sidontakurssi, hevoskurssi jne. Kurssien tavoitteena on oppia aina jotain uutta. Kursseja järjestetään normaaleina arkipäivinä kevät- ja syyskaudella tai koulujen lomien aikaan, mutta myös viikonloppuisin eri teemalla, esim. jouluteemalla joulunaikaan.