4H-kerhon, leirin tai kurssin ohjaaja

Oletko 15-18 vuotias, oma-aloitteinen, reipas ja tykkäät touhuta lasten kanssa?

Haluatko kerryttää työkokemustasi ja saada samalla vähän taskurahaa?

Tule kerhonohjaajaksi 4H-kerhoon!

Voit toimia ohjaajana joko yksin tai yhdessä kaverisi kanssa. Kerhoja voidaan toteuttaa niin Laihian keskustassa Nuorisoseuralla ja/tai halutessasi Laihian eri kylissä; 4H:n tavoitteena on tarjota kerhotoimintaa jokaisessa kylässä. 

Kerhot toimivat koulujen lukuvuoden aikana, alkaen esim. syyskuussa, päättyen toukokuussa, kerran viikossa, sovittuna aikana. Voit halutessasi olla ohjaajana myös useammassa kerhossa, eli vaikka kahtena iltana viikossa. Kerhokerta kestää 1-1,5 tuntia kerrallaan, ohjelmasta riippuen.

Ohjaajana voi toimia 15-vuotiaasta alkaen, mutta jo 14-vuotiaskin voi toimia apuohjaajana vähän vanhemman ohjaajan parina.

Ohjaaja suunnittelee kerholle monipuolisen ohjelman, johon voi sisältyä mitä vain leikeistä leivontaan ja askartelusta urheiluun. Tai jos sinulla on jokin erityistaito tai kiinnostuksen kohde, mikset aloittaisi teemakerhoa? Heppakerho, kokkikerho, lemmikki-, musiikki-, tai vaikka liikuntakerho? Mahdollisuuksia on rajaton määrä! 4H-kerhoissa tarjotaan 6-13 -vuotiaille lapsille monipuolisia oppimiskokemuksia, eli kokeillaan ja opitaan eri asioita. Toiminnanjohtaja on aina ohjaajan tukena kerhojen suunnittelussa ja toiminnassa.

Ohjaajana toimiminen on hauska tapa viettää vapaa-aikaa, tienata omaa rahaa, sekä hankkia työkokemusta samalla kun teet monta lasta hyvin iloiseksi. 

Lue lisää https://4h.fi/kerhot-ja-leirit/4h-kerhonohjaajat/ 

Täytä ja lähetä alla oleva hakemus kerhonohjaajaksi -lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

Olen kiinnostunut kerhonohjaajan työstä

Kerro itsestäsi, vahvuuksistasi, harrastuksistasi ja mielenkiinnon kohteistasi, millaista kerhoa olisit halukas ohjaamaan ja missä päin Laihiaa (Laihian Nuorisoseura ja/tai Laihian eri kylissä)

Kiitos hakemuksesta, olemme sinuun yhteydessä asian tiimoilta!

Hakemus välittyy vain toiminnanjohtajan sähköpostiin, eikä sitä käytetä muuhun tarkoitukseen.

Leirin, kerhon tai kurssin ohjaaja

  • Leiriohjaajia tarvitaan pääsäntöisesti 4H-leireillä kesäisin
  • Kokemus ryhmän ohjaamisesta katsotaan eduksi
  • Jokainen leiriohjaaja perehdytetään 4H-ohjaajan työhön
  • 4H-kerhon aihepiirejä ovat esimerkiksi askartelu, eläimet, liikunta, kokkailu tai kansainvälisyys. Kerro hakemuksessasi millaista kerhoa haluaisit ohjata. Ohjaajana sinulla on siis mahdollisuus suunnitella kerhosi oman osaamisen mukaan!
  • Kurssin ohjaajana voit opettaa kurssilaisille juuri siitä aihealueesta, minkä sinä osaat ja mistä olet itse innostunut.
  • Kerholaiset ovat 6-12 -vuotiaita.
  • Ohjaajana sinun täytyy olla yli 14-vuotias reipas ja oma-aloitteinen. Ohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. kerhon suunnittelu, ohjaaminen ja kerhotoiminnasta raportoiminen 4H-yhdistykseen. 
  • Jokainen kerhonohjaaja perehdytetään 4H-ohjaajan työhön
  • 4H:n tavoitteena on järjestää kerhoja jokaisella kylällä, että lasten on helppo tulla mukaan 4H-toimintaan. Ilmoita, millä alueella/kylällä sinä voisit pitää kerhoa.